Cursisten aan het woord

Natuurlijk wil je de lessen volgen die voldoen aan je wensen en verwachtingen. Een ‘match’ met de yogadocente is dan belangrijk. En dit is misschien gemakkelijker te bereiken als je weet hoe andere cursisten mijn lessen hebben ervaren. Hier vind je de meest recente recensies over mijn lessen:

 

“ De lessen van Julia zijn altijd heel leuk, gezellig en goed. Veel afwisseling en met een gezonde dosis humor tussendoor. Mooie combinaties, dus pittige houdingen en ontspanning. Ik kom altijd met plezier naar de les. Het is helemaal niet zweverig maar gewoon lekker dynamische yoga.” Anouchka

“De lessen van Julia zijn heel prettig. Ze zijn afwisselend en Julia heeft voor elk niveau een eventueel aangepaste alternatieve houding. Ze is niet zweverig en brengt ook humor in haar lessen, wat ik persoonlijk erg kan waarderen. Ik heb van haar lessen genoten, wist niet dat er zoveel poses zijn. Jammer dat ze maar mijn invaljuf was gedurende enkele maanden. ” Miranda

“Na de lessen van Julia slaap ik beter.” Nadine

“ De lessen zijn leuk, gezellig en vooral afwisselend, waardoor je de yoga elke keer weer anders ervaart!” Yvette

“Er wordt best hard gewerkt tijdens de les maar Julia doet het op een ontspannen manier en met humor.” Caroline

“Het is elke keer weer fijn om naar yoga te gaan. We zijn actief bezig en gaan ontspannen naar huis. Julia weet er elke keer weer een gezellige les van te maken.” Stephanie

“Mij werd verteld dat yoga zweverig is. Maar de lessen van Julia totaal niet. Ik vind het lekker afwisselend met een beetje humor hier en daar op z’n plek. Dit geeft mij altijd een ontspannen en energiek gevoel als ik naar huis ga.’’ Sonja

“Gezellige en afwisselende lessen met persoonlijke aandacht. Na de les heb je echt het gevoel dat de spieren zijn gebruikt.” Helma

“Julia is een hele fijne docente en geeft altijd erg leuke lessen. Wat ik zelf prettig vind, is dat ik uitgedaagd word om een steeds moeilijkere houding te proberen. De lessen zijn afwisselend waardoor het nooit saai wordt. Na de yogales voel ik me moe en voldaan, bovendien slaap ik daarna heel fijn. De lessen van Julia zijn echt een aanrader.” Ellen, ervaren yogi