Over

Yoga Youlia is yoga for you. Je zult hier dus geen uitgebreid verhaal vinden over mijn levensloop ;). De basis van mijn lichamelijke sportieve vorming is gelegd door het klassieke ballet en het turnen. Mijn spirituele ontwikkeling heeft 20 jaar geleden een boost gekregen tijdens mijn universitaire studie Journalistiek en Communicatie, toen ik me grondig ging verdiepen in de oosterse filosofie en leefwijze.

Ik heb de erkende vierjarige yogadocentenopleiding  ‘Yoga en Vedanta’ in Doorn succesvol afgerond en ben erkend yogadocente. Daarnaast ben ik gecertificeerd stoelyogadocente. Stoelyoga is een fijn alternatief voor mensen, die om welke redenen dan ook, moeite hebben met de staande en grondhoudingen.

Om mijn kennis en kunde op peil te houden en mijn open blik op de wereld en de mensen te blijven voeden, volg ik regelmatig diverse bijscholingen en masterclasses in binnen- en buitenland. Afgelopen jaren heb ik mijn expertise uitgebreid op het gebied van hormoonyoga, yoga bij rug- en buiklachten, voeding en meditatie. Ook mentale coaching in combinatie met yoga behoort tot mijn specialisaties.