Tijden en tarieven

De lessen vinden plaats in mijn eigen sfeervolle yogastudio in Westmaas.

Maandagochtend    9.00 – 10.15 uur

Dinsdagochtend       9.00 – 9.45 uur   Stoelyoga  

Woensdagochtend  9.00 – 10.15 uur

Woensdagochtend  10.30 – 11.45 uur

Vrijdagochtend           9.00  –  10.15 uur

In mijn lessen zorg ik voor zoveel mogelijk maatwerk binnen de les. Ieder lichaam is immers anders! Wil je uitzoeken welke les beter bij jou past? Stuur mij een berichtje naar yogayoulia@gmail.com, dan kijken wij samen wat yoga voor jou persoonlijk kan betekenen.

De kosten voor de lessen bedragen 100 euro voor een lesblok van 10 lessen.

Bij voldoende belangstelling en in overleg is het mogelijk om de lessen in de vakanties door te laten gaan. In dit geval betaal je 11 euro per les, te voldoen na de les. Er zijn geen lessen tijdens de feestdagen.

Volg je liever losse lessen? Natuurlijk kan dat als er plek is. Informeer er van te voren naar. Je betaalt 13,50 euro voor de losse les, te voldoen na de les.

Je kunt ook geheel vrijblijvend een eenmalige proefles volgen. De kosten hiervoor zijn 6,50 euro, te voldoen na de les.

Tijdens de stoelyogalessen werk ik uitsluitend met kleine groepen, om het maatwerk en persoonlijke aandacht te waarborgen. Een Stoelyogales kost 15 euro. Bij afname van een lesblok van 5 of 10 lessen zijn kortingen van toepassing. Bij groepsaanmeldingen voor Stoelyoga zijn afwijkende lestijden en groepskortingen mogelijk.

Privé of  corporate lessen?

In overleg is het mogelijk om een privé les, een duoles of een les met maximaal 4 deelnemers te volgen.

Ook heb ik een programma ontwikkeld, dat specifiek gericht is op de ‘werkende mens’: Yoga for you in Bedrijf. Heb je interesse in corporate yoga voor bedrijven? Stuur een bericht naar : yogayoulia@gmail.com.

Kosten, tijden en locatie in overleg.