Tijden en tarieven

De lessen vinden plaats in Westmaas.

Maandagochtend 9.00 – 10.00 uur

Dinsdagochtend 9.00 – 10.00 uur   Stoelyoga  

Woensdagochtend  9.00  –  10.00 uur

Woensdagochtend  10.15 – 11.15 uur

Adres : Hermesweide 22, 3273 XR, Westmaas

In mijn lessen ga ik altijd uit van het groepsniveau en zorg ik ook voor zoveel mogelijk maatwerk binnen de les. Ieder lichaam is immers anders! Wil je uitzoeken welke les beter bij jou past? Stuur mij een berichtje naar yogayoulia@gmail.com, dan kijken we samen in welke groep je kunt beginnen.

De kosten voor de lessen bedragen 80 euro voor 10 lessen. Er kan helaas geen restitutie plaatsvinden als je een les mist. Vier keer per jaar ontvang je een factuur om het lesgeld te voldoen.

Bij voldoende belangstelling en in overleg is het mogelijk om de lessen in de vakanties door te laten gaan. In dit geval betaal je 9 euro per les, contant te voldoen na de les. Er zijn geen lessen tijdens de feestdagen.

Volg je liever losse lessen? Natuurlijk kan dat als er plek is. Informeer er dus van te voren naar. Je betaalt 10 euro voor de losse les, contant te voldoen na de les.

Je kunt ook geheel vrijblijvend een eenmalige proefles volgen. De kosten hiervoor zijn 5 euro, contant te voldoen na de les.

Privé of  corporate lessen?

In overleg is het mogelijk om een privé les, een duoles of een les met maximaal 4 deelnemers te volgen.

Ook heb ik een programma ontwikkeld, specifiek gericht op de ‘werkende mens’.

‘Yoga for you in Bedrijf’. Heb je interesse in corporate yoga voor bedrijven? Stuur een bericht naar : yogayoulia@gmail.com.

Kosten, tijden en locatie in overleg.